علوم تعادل

علوم تعادلی استاد عباس نساجی

علوم تعادلی شاخه ای است از مکتب تعادل که موضوع آن ایجاد تعادل (ایجاد و حفظ سلامت و قرار گرفتن در بهترین وضعیت ممکن) در انسان است.

هر انسانی دارای سه بعد کلی فیزیک و متافیزیک و معناست .

عدم تعادل در هر یک از این ابعاد زمینه ساز مشکلاتی است که تحت عنوان بیماریهای فیزیکال و یا بیماریهای روان تنی (سایکوسوماتیک) از آن نام برده می شود.

علاوه بر اینها این عدم تعادل زمینه ساز ایجاد مشکلاتی است که فراتر از این مباحث می باشد.

علوم تعادلی چکیده ای است از علوم و روشهایی که باعث ایجاد تعادل و هارمونی در هر یک از ابعاد انسانی شده و در انتها یک هماهنگی بین تمام این ابعاد (کالبدها) و وضعیت های آگاهی ایجاد میکند و ساختار فیزیکی و ذهنی روانی در شخص تنظیم و در بهترین وضعیت خود قرار میگیرد.

علوم تعادلی شامل سه سطح زیر می شود :

1- علوم تعادلی مقدماتی

2- علوم تعادلی متوسطه

3- علوم تعادلی پیشرفته

هر مرحله شامل چند ترم که در هر ترم مباحث به صورت نظری (تئوری) و عملی (کاربردی) ارائه می گردد و در پایان هر ترم شخص احساس تغییرات زیادی در خود خواهد داشت .

علوم تعادلی برای اولین بار است که در کشور عزیزمان ایران ارائه می شود و پیش از این در هیچ کجا ارائه نگردیده و تنها سیستمی است که بصورت جامع و کامل به تمام ابعاد و و ضعیت های آگاهی شخص پرداخته و باعث ایجاد تعادل در هر کدام از این کالبدها و هماهنگی بین آنها (به عنوان یک مجموعه واحد) می گردد.

گذراندن این دوره ها به تمامی عزیزان جدا از میزان سطح تحصیلات و جنسیت توصیه می گردد زیرا علاوه بر ایجاد تعادل (ایجاد و حفظ سلامت پایدار) در جسم و ذهن و روان و یک رفتار و روشی صحیح برای زندگی متناسب با هر شخص را شامل می گردد و باعث حفظ ساختار خانواده خواهد شد.

سوالاتی در خصوص نحوه برگزاری این دوره ها مطرح است که در زیر بیان می گردد :

دوره مقدماتی شامل پنج ترم و هر ترم شامل هشت جلسه سه ساعته می باشد.

در سطوح متوسطه و پیشرفته در واقع آموزشهای پیشرفته و فوق پیشرفته ارائه می گردد.

در دوره مقدماتی پاکسازی کامل و تنظیم و تقویت هر یک از ابعاد (کالبدها) صورت گرفته و نابهنجاری های فیزیکی و ذهنی روانی و انرژیایی شخص تصحیح و برطرف خواهد شد و به تعبیری تعادل در شخصیت شکل می گیرد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© کپی رایت - سایت رسمی استاد عباس نساجی - استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع آن بلامانع است